Franska Byrån  
Info på franska   Info på svenska
Startsida - Franska Byrån Företaget - Franska Byrån Översättning - Franska Byrån Nyheter - Franska Byrån Kontakt - Franska Byrån  
 
 
Företaget
 
Franska Byrån startades 1988 av mig, Susanne Åstrand. Jag utför en mängd olika typer av översättningsuppdrag åt svenska företag, och har genom åren skaffat mig ett brett kunnande och en ansenlig erfarenhet inom denna bransch. I bakgrunden har jag en fil.kand. i franska och företagsekonomi och en lång rad av genomgångna kurser i Frankrike, huvudsakligen med inriktning på affärsfranska. Bland annat har jag där erhållit Paris Handelskammares diplom i affärsfranska.
Franska Byrån är således en liten byrå med den fördelen att ni får direktkontakt med översättaren. Detta gör kommunikationen både enklare och snabbare när man till exempel vill ställa frågor, komma med förklaringar eller framföra önskemål om tillägg eller ändringar.
 
l
 
Mina ledstjärnor är kompetens, kvalitet, sekretess och säkra leveranstider.
 
Jag är medlem i SFÖ, Sveriges Facköversättarförening, en förening med enbart professionella översättare där referenser krävs för medlemskap.


Franska Byrån är medlem i Franska Handelskammaren i Sverige.

 

© Franska Byrån 2006-2019
Franska Byrån | Box 1322 | 251 13 Helsingborg | Tel: 042-187950 | info@franskabyran.se